Bamboe massage

Tijdens een bamboemassage wordt afwisselend met handen en een bamboestok gemasseerd. De druk kan van zacht naar stevig aangepast worden. Een bamboemassage prikkelt de zenuwuiteinden van de huid en oppervlakkige spieren. Hierdoor komt de bloedsomloop op gang wat zorgt dat er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen in het lichaam gaan. De bamboestok voelt heerlijk glad aan op je huid. Deze massage is zowel ontspannend als verkwikkend.

 

 

Cupping massage

Ontspannende massage waarbij datgene wat het lichaam vast houdt, op een zachte manier uitgedaagd wordt om los te laten. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van cupping- en/of drukpuntmassage. Cupping geeft ruimte aan spieren en bindweefsel.  Hier kunnen afvalstoffen en emoties in opgeslagen zitten. Drukpuntmassage geeft het lichaam de mogelijkheid om spanning los te laten.

 

 

 

Intuitieve massage

Massage waarbij ik masseer op gevoel en op wat ik tegen kom. Als ik voel welke gebieden aandacht nodig hebben geef ik daar extra aandacht aan. Ik masseer met massage olie van Volatile. Uiteraard mag je van te voren aangeven welke plekken extra aandacht mogen hebben.

Laat je verrassen en ontspan tijdens deze massage.

Magnesium massage

Ik maak gebruik van magnesium olie van Zechsal tijdens deze massage. Dit is een hoog geconcentreerde (31%) oplossing van magnesiumchloride in water. Deze massage geeft je lichaam een boost, doordat magnesium door je huid wordt opgenomen en rechtstreeks naar je cellen gaan. Aan te raden bij o.a. spierpijn, restless legs, spierkrampen, vermoeidheid, slapeloosheid en stress.

 

 

 

 

 

 

 

Manuele Lymfedrainage (MLD)

Deze zeer zachte massagetechniek (zonder olie) zorgt ervoor dat jouw immuunsysteem een boost krijgt. Het heeft een diep ontspannende werking. Perfect bij herstel van een burn-out, na ziekte, bij chronische pijn, Adhd, Fibromyalgie

Voor optimaal effect zijn meerdere behandelingen in een relatief kort tijdsbestek aan te raden.

Shiatsu massage

Tijdens een Shiatsu massage staat 1 element en de bijbehorende meridianen centraal. 

Het element dat bij de lente hoort is het element Hout. Het staat o.a. voor groei en ontwikkeling, in beweging komen en doen. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven, en dat doen wat goed is voor jou. Het kunnen uiten van emoties en soepel je eigen grenen aangeven.

De lever en galblaasmeridiaan horen hierbij. Tijdens de massage komen shiatsu drukpunten uit deze meridianen aan bod, zodat de energie van het hout element weer gaat stromen. 

Ik masseer met massage olie van Volatile, met etherische olie die is afgestemd op dit element.